Saturday, March 16, 2013

28. nädal

Nohu ja peavalu andsid nädala peale järele, kuid lisandus närvivalu vasakul pool kaela.  Seega ei olnud mina just parimas vormis ja kannatas ka laste õppetöö. 
Berdiga võtsime eesti keeles uue tähe Õ ja muinasjutuks oli Grimmide "Väike härjapõlvlane".  Marta üritas talle õpetada kudumist, kahjuks tulutult.  Selgus et Bert oli huvitatud hoopis heegeldamisest ja lõpuks nad hoopistükkis punusid.  Lisaks Bert joonistas, arvutas, värvis, meisterdas, käis teatris vaatamas etendust "Naksitrallid", jutustas, arutas, küsis, abistas, kuulas, luges.  Õues ei tahtnud millegipärast käia ja klaverit ei harjutanud. 
Paul tegi korralikult trenni ja käis täna ka turniiril mängimas.  Hakkas koguma korvpallikaarte (sest selgus, et tal on kõik jalgpalli kaardid olemas).  Õppis laua ääres matemaatikat, eesti keelt ja geograafiat.
Marta õppis inglise ja eesti keelt, matemaatikat, füüsikat ning käis viiulitunnis.
Carl õppis geograafiat, matemaatikat, eesti ja inglise keelt, füüsikat.
Kõik koos õppisime muusikaajalugu.  Hakkasime mõni nädal tagasi õppima kuulsatest heliloojatest, räägime, uurime, arutame, kuulame.  Selle nädala heliloojaks oli G. F. Händel.  Eelmisel nädalal õppisime A. Vivaldist. 
Koduõpe on meie perele parim!

No comments:

Post a Comment