Monday, December 12, 2011

49.nädal

Oli tore nädal!

Teisipäeval käisid lapsed issiga asutuse jõulupeol:D Tagasi tuldi kindla veendumusega, et see jääb viimaseks korraks. Nende sõnad: täiesti mõttetu ajaraisk.
Kolmapäeval käis Bert Mammaga Nukuteatris Karlsson Katuselt vaatamas. Muljed olid väga head, tekkis lausa isu seda etendust oma silmaga näha.
Hiljem samal päeval käisime Chrisiga väljas.
Neljapäeval oli pereõhtu.
Reede kadus kuhugile ära, aga laupäeval oli tatatataa Algühingu Pitsapidu. Harjutasime lastega sakramendikoosoleku ettekandele tulevaid laule ja tegime (loe:sõime) palju-palju pitsat. Üritus läks väga hästi. Rahvast oli kohal 30 inimese kanti. Eriti vahva oli see, et nii paljud noored meile appi tulid.
Õhtul keetsime kodus (mõnusalt sooja puupliidi ääres)kiriku noortele koorekomme, mis tundub, et väga hästi vastu võeti:)
Pühapäev oli ka lahe. Tegin Vali Õige tundi, kohal oli ainult 4 last, aga ikka läks hästi kenasti ja ühishetkes õppisime koos kellade saatega "Püha ööd".
Õhtu veetsime kodus misjonäridega ja sõime sota-pota (loe: kõik mis kapis veel nädalast alles jäänud) pitsat.

Panen kirja ka Esimese Eestiaegse "Lehmakommi" retsepti, kuna seda täna kirikus küsiti:)

400ml vahukoort
4dl suhkrut
1tl vaniljesuhkrut
25g võid

Pane koor ja suhkrud keema ja keeda tund - poolteist. Ära lahku kauaks pliidi äärest ja sega tihti, et asi potis kõrbema ei läheks. Kui mass on nii palju tahenenud, et saab tõmmata vao (mis küll kiiresti kokku voolab), siis lisa või ja sega hulka. Kui või on sulanud kalla segu võiga määritud plaadile ja lase jahtuda. Jahtunult lõika tükkideks.


Meie perele on koduõpe parim!

No comments:

Post a Comment