Sunday, December 4, 2011

47. ja 48. nädal

47. nädal oli toimekas ja argine.
48. seevastu erilisem.
Neljapäeval käis Paul issiga Tallinna vanalinna avastamas.
Reedel tegime perega (seekord küll ilma Paulita) väljasõidu Läänemaale. Paul-Kevin jäi koju kuna laupäeval oli turniir ja ta lihtsalt ei saanud ju reedesest trennist puududa.
...aga meil oli väga tore. Päev oli hall ja hämar, kuid see ei heidutanud meid. Plaanis oli matk ja see pidi toimuma. Koht ise oli imeline - vaikne, rahulik ja endisaegse hõnguga. Avastasime, et Läänemaa on ka nii ilus. Poole matka pealt hakkas padukat sadama ja saime läbimärjaks, aga ikka oli tore. Tagasisõit oli selline huvitav, tundsin nagu ma oleksin poolunes või midagi. Selline tunne oli miskipärast nagu aeg oleks teistmoodi käinud.
Laupäeval oli Paulil siis kauaoodatud turniir. Läks kehvasti. Aga minu meelest on iga kogemus midagi väärt.
Hiljem kaunistasime lastega (poe) piparkooke. Oli vahva!
Õhtul tegime aga ise piparkoogitainast. Nii isetehtud tainast ma polegi kunagi varem teinud, hea veel et hapukoort ise ei pidanud tegema:D Nüüd siis peame 10 päeva ootama ja siis saame piparkooke teha:) Jee! Ma arvan, et me teeme neid ikkagi järgmisel nädalavahetusel...10 päeva on kuidagi ränk oodata.
Täna oli hästi eriline pühapäev. Aaron sai kirikus õnnistuse:) Vaim oli hästi tugev ja eriline.
Marta lõpetas Ajaloo epohhi, jõudsime ninaga varakeskaega. Homsest juba uus epohh, geograafia.
Carl jätkab mitmel lainel.
Pauliga teeme veel nädalajahu kodulugu ja siis vaatame edasi. Varsti, või äkki juba, võibki minna Tallinna vanalinna giidiks:)

Koduõpe on meie perele parim!

No comments:

Post a Comment