Sunday, December 25, 2011

51. nädal

Oli jälle tore nädal:), kuigi vaevlesime jätkuvalt kõhuviiruse käes.

Esmaspäeval oli pereõhtu.

Teisipäeva õhtul käisime kogudusejuhataja juures kümnise vestlusel.

Kolmapäeva õhtul käis Chris kuulamas Marta ja Pauli viiulikontserti, mina olin haige lapsega kodus, sest vaesekesel oli kõht nii lahti, et tuli muudkui mähkut vahetada.

Neljapäeval võttis Chris hoolduslehe, kuna laps oli endiselt haige ja haigus murdis maha ka issi enda.

Reede kadus kuhugile...Meie plaanist minna Rakverre ei tulnud midagi välja, haigus ruulis. Kahju, oleksin tahtnud panna vanaisa hauale tema 95. sünnipäeva puhul küünla:( Nüüd peame leidma muu aja selle käigu tegemiseks.

(Jõulu)laupäeval olime juba varakult kirikus proovis ja siis oli kontsert. Kõik läks väga hästi. Hiljen käisime kalmistul ja panime küünlad. Õhtu veetsime Mamma-Papa juures. Lisaks meie perele olid kohal ka mu mõlemad õed, Rauno ja Aaron, Memme ja vanem Downy. Nagu ikka oli palju sööki ja rohkelt kingitusi.

Täna käisid kirikus ainult Carl ja Marta, kuna ülejäänud olid väsinud-haiged. Carlil oli sakramendikoosolekul kõne. Hiljem võtsime kõik ennast kokku ja käisime ka teisel kalmistul. Ülejäänud päeva veetsime taas Mamma-Papa juures. See on vist ka loomulik, kuna me näeme Papat nii harva ja saame kõik koos liiga vähe aega veeta. Kahju ainult, et Hanna pidi juba hommikul Paidesse tagasi minema.

Muidu möödus terve nädal muusika ja meisterdamisega. Need olid minu esimesed vihmased jõulud, kuigi 24.öösel sadas veidi lund:)

No comments:

Post a Comment