Sunday, January 20, 2013

19. ja 20. nädal

Viimased kaks nädalat oleme teinud põhiliselt neid asju, mida kutsume tavalisteks.  Mõne erandiga.  Koduõppe talvepäev näiteks on meie jaoks eriline sündmus:)  Samuti lastega koos kinos käimine.  Vähemtähtis polnud ka issi ja keskmiste poiste veekeskuses sõbra sünnipäeval käimine:)  Issil läks koolis väga hästi, kõik A-d on minu meelest suurepärane tulemus ja näitab, et valitud sai tõesti õige eriala:)  19. nädal oli üldse igas mõttes väga hea õppimise nädal.  Lapsed olid kõik hästi tublid, usinad ja hoolikad.  Sel nädalal aga oli Koidul taas ööelu ja see ajas plaanid natuke sassi. 

Eelmisel pühapäeval kõneles sakramendikoosolekul Carl ja seekord Marta.  Paul tegi täna kõne ühishetkes.  Nad on kõik nii tublid! 

Berdiga õpime jaanuarikuus põhiliselt nö loodusõpetust.  Püüame selgeks saada nädalapäevad, kuud ja aastaajad.  Paulil on praegu veel idamaade ajalugu,  Hiinaga tutvumine on juba alanud;)    Martal kestab veel füüsika.  Carl õpib kõike mida vaja:)  eriti tubli on ta viimasel ajal matemaatikas.  Soiku on jäänud klaver.

Koduõpe on meie perele parim!

No comments:

Post a Comment